Χρησιμοποιούμε cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του aa-alarm.gr. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας συμφωνείτε με τη χρήση τους. Μάθετε περισσότερα...

Η εταιρεία

Η AA Alarm είναι μια καταξιωμένη εταιρεία με 30ετή, συνεπή πορεία στο χώρο των συστημάτων ασφαλείας, που προτείνει έξυπνες, πρωτοποριακές και ολοκληρωμένες λύσεις επιτήρησης. Με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τις δυνατότητες ενός κλειστού κυκλώματος με κάμερες, χρησιμοποιεί την κορυφαία τεχνολογία της γερμανικής εταιρείας MOBOTIX και της καναδικής εταιρείας AVIGILON.


Η AA Alarm υιοθετώντας την αιχμή της τεχνολογίας, σας παρέχει 24ωρη υποστήριξη με πιστοποιημένους τεχνικούς, προγραμματιστές και εκπαιδευτές και παράγει λύσεις ασφάλειας με τις πλέον υψηλές προδιαγραφές ποιότητας. Στόχος είναι να επιτυγχάνεται η έγκαιρη και αποτελεσματική αντίδραση όχι μόνο μετά το συμβάν, αλλά κατά τη διάρκεια και πριν από αυτό. 


Στο νέο κατάστημα στη Λυκόβρυση μπορείτε να βρείτε τα προϊόντα της MOBOTIX και της AVIGILON και να συζητήσετε διεξοδικά για ό,τι νεότερο αφορά στην ασφάλεια των ανθρώπων και της περιουσίας σας. 


Η ομάδα της AA Alarm είναι πάντα στη διάθεση όσων θέλουν να ενημερωθούν για τις διαρκώς εξελισσόμενες δυνατότητες και λειτουργίες των Hi-Res proactive security vision systems, και να διαπιστώσουν τα οφέλη της καταγραφής με υψηλή ανάλυση έως και 30 megapixel!