Χρησιμοποιούμε cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του aa-alarm.gr. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας συμφωνείτε με τη χρήση τους. Μάθετε περισσότερα...

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Η AA Alarm, ως επίσημος συνεργάτης της Mobotix, διοργανώνει σε τακτικά διαστήματα εντατικά εκπαιδευτικά προγράμματα, πάνω στα συστήματα και την εξελιγμένη τεχνολογία της κορυφαίας γερμανικής εταιρείας.


Με ένα δομημένο εμπορικό και τεχνικό πρόγραμμα εκπαίδευσης, τα μαθήματα κατάρτισης βοηθούν στην απόκτηση εμπειρίας στα προϊόντα και τις λύσεις της Mobotix.


Οι πιστοποιημένοι εκπαιδευτές της εταιρείας μας προσφέρουν τη γνώση, αλλά και την πρακτική άσκηση που απαιτεί τόσο για τον επαγγελματικό σχεδιασμό ενός IP Video Project, όσο και ο σωστός  χειρισμό των εξειδικευεμένων προϊόντων της Mobotix.


Κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων που διοργανώνει η AA Alarm, γίνεται διεξοδική παρουσίαση των προϊόντων Mobotix, των αναγκών του πελάτη και των ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων της Mobotix.


Επιπλέον, τα εκπαιδευτικά προγράμματα επικεντρώνονται στην παραμετροποίηση ενός συστήματος κάμερας Mobotix και στον σωστό χειρισμό του λογισμικού διαχείρισης video, MxManagementCenter. 


Με την ολοκλήρωση των σεμιναρίων, οι συμμετέχοντες παραλαμβάνουν πιστοποιητικό παρακολούθησης από την γερμανική εταιρεία Mobotix AG.